Bike and adventure parks Slovenija

Vse informacije na enem mestu

PUSTOLOVSKI PARK POSTOJNA

Park vam ponuja edinstven, prvinski in vznemirljiv sprehod med gozdnimi krošnjami kjer boste preizkušali svojo iznajdljivost, pustolovski duh in doživeli prav poseben dan. Vse mlade in mlade po srcu čaka gozdna avantura, ki jo sestavljajo mostovi, lestve, mreže, vrvi, žice … preko katerih se boste povzpeli ali pa kar zapeljali z ene dogodivščine na drugo. Z malce vzpodbude boste prav vsi ne glede na starost in telesno pripravljenost lahko premagali 78. različnih zabavnih preprek, ki se na velikem področju, namenjenemu aktivnemu preživljanju prostega časa, srečevanju, igranju in druženju nahajajo v neposredni bližini Postojnske jame.

DRUŽINSKA PUSTOLOVŠČINA
Tako kot očaki v živalskem svetu pokažejo mlajšim kako se je treba boriti in preživeti, je v sodobnem času to priporočljivo narediti s svojimi najmlajšimi družinskimi člani. Seveda, še preden se odselijo in dobijo službe. Pustolovski park Postojna nudi imenitno lokacijo za preizkušanje spretnosti in iznajdljivosti vaših otrok. Zazibajte se kot opica na vrvi, splezajte na hlodove kot medved in zarjovite kot lev!

ROJSTNODNEVNA PUSTOLOVŠČINA
Želite podariti svojemu otroku in njegovim prijateljem prav posebno darilo?

Otroci bodo prostor sredi gozda spremenili v igrišče pustolovščin in novih odkritij, do katerih bodo prišli preko 78. različnih zabavnih preprek. Ko jim bodo moči nekoliko upehale, bodo dobili okrepčilo v obliki super pizze po vaši izbiri in se tako napolnili z novo energijo.

Urnik ni na voljo.

Link do urnika: https://pustolovski-park-postojna.si/

Cenik ni na voljo.

Link do cenika: https://pustolovski-park-postojna.si/

Zemljevid ni na voljo.

Pustolovski park Postojna

Brezje pri Tržiču 57
4290 Tržič, Slovenija

040 567 046
pustolovski-park-postojna.si