Bike and adventure parks Slovenija

Vse informacije na enem mestu

PUSTOLOVSKI PARK OTOČEC

Štiri vznemirljive poti
Pustolovski park sestavljajo šolski poligon in 4 avanturistične poti s 46 različnimi plezalnimi elementi, ki ponujajo zanimivo vznemirljivo pustolovščino. Dve poti sta primerni za udeležence od 5. leta naprej, ostali dve pa od 8. leta napre. Premagovanje raznovrstnih ovir traja 2 do 3 ure.

Starost udeležencev
Pustolovščine pod krošnjami so primerne za otroke, stare najmanj 5 let, ki z nad glavo iztegnjenimi rokami merijo več kot 140 centimetrov. Udeležence do starosti 15 let mora spremljati odrasla oseba (velja za vse poti). Ena odrasla oseba lahko spremlja največ 2 otroka.

Varnost na prvem mestu
Čeprav je obisk pustolovskega parka prijetno adrenalinska dogodivščina, pa vas ni treba biti strah za varnost vas in vaših otrok. Pustolovski park je zgrajen v skladu s standardom EU SIST EN 15567-1, kar pomeni, da je zagotavljena 100-odstotna varnost vseh obiskovalcev. Za varnost skrbijo v prvi vrsti prijazni in posebej izurjeni inštruktorji, pa tudi vrhunska varovalna oprema priznanih proizvajalcev.

Rojstni dan v pustolovskem parku
Otrokom, starim od 5 do 15 let, lahko v Pustolovskem parku na Otočcu organizirate razburljiv in nepozaben rojstni dan. Rojstni dan, ki traja 3 do 4 ure, vključuje adrenalinsko dogodivščino v pustolovskem parku, kosilo v hotelski restavraciji in rojstnodnevno torto. Povabite lahko od 10 (minimalno število) do skupno 45 udeležencev.

Programi za vrtce in šole
Za vrtce in šole vam lahko pripravimo več zanimivih programov za pravi športni dan. Odločite se lahko za obisk pustolovskega parka, kombinacijo pustolovskega parka in plavanja v bazenu hotela Šport ali kombinacijo pustolovskega parka in spoznavanja golfa. Program, namenjen za starost do 8 let, traja 2 uri, program za starejše od 8 let (tudi srednješolce), pa 3 ure.

Urnik ni na voljo.

Link do urnika: www.pustolovski-park

Cenik ni na voljo.

Link do cenika: www.pustolovski-park

Zemljevid ni na voljo.

Pustolovski park Otočec

Grajska cesta 2,
8222 Otočec, Slovenija

08 20 50 300
booking@terme-krka.eu
www.pustolovski-park-otocec