Bike and adventure parks Slovenija

Vse informacije na enem mestu

PAINTBALL LJUBLJANA

PAINTBALL LJUBLJANA

STROKOVNO VODENJE
Ne glede na to ali se prvič soočate s paintball igro ali pa ste že veterani, vam bo naše strokovno usposobljeno osebje pomagalo, da naredimo vaš dan kar se da zabaven, varen in poln adrenalina.

PROFESIONALNA OPREMA
Z namenom zagotavljanja kakovosti igre in zadovoljstva strank našo opremo stalno obnavljamo. Visoko kakovostni barvni metki zagotavljajo večjo verjetnost, da metek ob stiku s tarčo poči, pri čemer so zadetki manj boleči. Za dodatno varnost pa skrbijo kombninezoni, zaščita za prsni koš in vrat, zaščitne maske, ki pokrivajo celotni obraz ter zaščitne rokavice.

 

ODLIČNA LOKACIJA
Paintball Ljubljana se v objemu čudovite narave na Ljubljanskem barju, le dobrih 5 minut od obvoznice in nakupovalnega središča na Rudniku. Do nas se lahko pripeljete tudi z avtobusom mestnega potniškega prometa št. 19i Tomačevo-Iška vas.
Več..

POLIGON IN DRUGE STORITVE
Zgradili smo poligon, poln zanimivih ovir, jarkov in rastja, katerih taktična postavitev omogoča razgiban teren za paintball igro, ki ga v naravi težje najdemo. Poskrbljeno je tudi za pitno vodo, stranišče, parking in pokriti prostor namenjen počiteku med igro, ki nudi prijetno senco v vročih poletnih dneh.

Urnik ni na voljo.

Link do urnika: https://paintball-ljubljana.si/

Cenik ni na voljo.

Link do cenika: https://paintball-ljubljana.si/

Zemljevid ni na voljo.

Paintball Ljubljana

Križišče Ižanske ceste in Hauptmanca
1000 Ljubljana