Bike and adventure parks Slovenija

Vse informacije na enem mestu

BIKE PARK ROGLA

BIKE PARK ROGLA

Adrenalinski odvisniki bodo svoj raj na zemlji našli na zimsko-letnem sankališču Zlodejevo, v Bike Parku Rogla in snežnem Fun Parku.
Med letne dvigovalce utripa sodi Bike Park Rogla sredi pohorskega gozda. Šest raznolikih gozdnih prog različnih težavnosti (od modre do črne) se razteza od Mašinžage do Ostruščice. Popestrijo jih elementi, ki jih pozna vsak pravi downhill kolesar, torej table, banda, drop, step up itd.

Lansko leto smo dodali dve, do zdaj najzahtevnejši progi, označeni s 5 in 6 – v žargonu jih imenujemo Super Flow, saj je na njima veliko skokov, dropov in hitrih ovinkov. Začneta se pod sedežnico Planja in se raztezata po planoti do začetka smučišča Jasa, tam prečkata smučišče in se spustita v gozd.

Kljub temu, da Bike Park nudi adrenalinski pospešek ekstremnejšim kolesarjem, je primeren tudi za začetnike. Izposojamo namreč vrhunsko opremo, na vrhu Planje je poligon, namenjen učenju osnov gorskega kolesarstva, s sabo v Bike Park ali po drugih pohorskih gozdnih potkah pa lahko vzamete izkušenega vodiča.

6 razlogov ZA:

  • 7.500 m urejenih prog,
    različne težavnostne stopnje,
  • poligon za začetnike,
  • inštruktorji gorskega kolesarjenja,
  • izposoja vrhunskih koles Specialized in GT (downhill, cross country in otroška kolesa),
  • izposoja varnostne opreme (čelada, ščitniki),
  • vodene ture po Pohorju, bike Parku ali učenje osnov v poligonu.

Urnik ni na voljo.

Link do urnika: www.rogla.eu

Cenik ni na voljo.

Link do cenika: www.rogla.eu

Bike park Rogla

Bike park Rogla

3214 Zreče
Slovenija

+386 (0)3 757 74 68
www.rogla.eu