Bike and adventure parks Slovenija

Vse informacije na enem mestu

ADRENALINSKI PARK BOHINJ

ADRENALINSKI PARK BOHINJ

Adrenalinski park
Adrenalinski park v Bohinju je postavljen pri Hostlu Pod Voglom tik ob Bohinjskem jezeru.

Kaj je adrenalinski park?
Adrenalinski park v Bohinju predstavlja poligon na višini od 8 do 14m, sestavljen iz različnih nalog, ki jih je možno premagovati individualno ali skupinsko. Pod nadzorom izkušenega in profesionalno izučenega inštruktorja adrenalinskega parka, boste imeli priložnost izkusiti čisto nove in nenavadne situacije.

Komu je adrenalinski park namenjen?
Adrenalinski park v Bohinju je poleg individualnim gostom namenjen tudi zaključenim skupinam – šolskim skupinam, kolektivom v podjetju in športnim ekipam. Ker na adrenalinskem parku naloge premagujemo v parih, to močno vpliva na kohezivnost v skupini in izboljšuje medsebojne odnose.
Adrenalinski park v Bohinju je namenjen odraslim, otroci naj bi se vadbe na adrenalinskem parku udeležili po enajstem letu z vsaj 150 cm telesne višine.

Zakaj adrenalinski park?
Izvajanje različnih nalog in premagovanje ovir 8m nad tlemi predstavlja popolnoma nov način zabave. Poleg zabave, pa ima adrenalinski park tudi izredno pozitiven učinek na koordinacijo – predvsem na občutek za ravnotežje. Po opravljenih nalogah se vam bo prav gotovo močno dvignila samozavest, saj boste med izvajanjem nalog premagali notranji strah pred višino.

Orjaška gugalnica

V sklop adrenalinskega parka v Bohinju spada tudi Orjaška gugalnica. Pripeli vas bomo na vrv preko plezalnega pasa in vas s pomočjo vlečnih vrvi dvignili na višino 8m. Tam se boste morali sami s pomočjo enostavnega mehanizma odpeti in zanihali boste v globino in naprej – gor. Spust je prežet z adrenalinom iz za večino gostov pomeni vrhunec programa.

Adrenalinski park za individualce ponavadi izvajamo 2x dnevno - ob 10ih in 16ih, zato je potrebna predhodna najava.

Link do urnika: https://www.bohinj.si

Cenik ni na voljo.

Link do cenika: https://www.bohinj.si

Zemljevid ni na voljo.

Adrenalinski park Bohinj

Pac sports, Borut Jurkovič s.p.
Ribčev laz 50, 4265 Bohinjsko jezero

info@pac-sports.com
00386 40 864 202
https://www.bohinj.si